شرکت خدمات حسابداری مالیاتی حسابان(سهامی خاص)

شرکت خدمات حسابداری مالیاتی حسابان(سهامی خاص)

مشاوره رایگان و ارائه خدمات مالیاتی حسابداری حسابرسی ثبت شرکت در ورامین قرچک پاکدشت و تهران 02136299016 - 02136294375 - 02136278068 - 09104526950 - 09367547272
شرکت خدمات حسابداری مالیاتی حسابان(سهامی خاص)

شرکت خدمات حسابداری مالیاتی حسابان(سهامی خاص)

مشاوره رایگان و ارائه خدمات مالیاتی حسابداری حسابرسی ثبت شرکت در ورامین قرچک پاکدشت و تهران 02136299016 - 02136294375 - 02136278068 - 09104526950 - 09367547272

در رعایت ماده ۳۸ قانون تامین اجتماعی

موضوع قراردادهای پیمانکاری

محبوب یاقوتی  کارشناس رسمی دادگستری

۱قرارداد به محض انعقاد و با نامه کارفرما به شعبه تأمین اجتماعی محل اجرای پروژه تحویل و نسبت به دریافت کد کارگاهی اقدام گردد.

۲پرسنل شاغل در پروژه بدواً در شعبه تأمین اجتماعی ثبت نام و شماره بیمه فعال گردد.

۳صورت دستمزد پرسنل شاغل با رعایت ماده ۲۸ تنظیم و در مهلت قانونی ماده ۳۹ به شعبه تحویل گردد.

۴در صورت انعقاد قرارداد دست دوم (پیمانکار فرعی) لازم است در متن قرارداد به قرارداد اصلی اشاره شود و نسخه ای از قرارداد دست دوم (پیمانکار فرعی) به شعبه تأمین اجتماعی ارسال گردد.

۵نظر به صراحت ماده ۳۸ قانون تأمین اجتماعی و ماده ۱۳ قانون کار کنترل پرداخت حقوق و مزایای پرسنل پیمانکار فرعی ، رعایت شرایط حفاظت ایمنی ، بیمه مسئولیت مدنی ، ارسال لیست و پرداخت حق بیمه و کسر ۵% و تعهد پرداخت آخرین قسط تا ارائه مفاصا حساب از وظایف واگذارنده می باشد.

۶از آنجا که قرارداد تا پایان مدت ذکر شده فعال می باشد لذا در صورت تمدید آن مراتب بلافاصله  به منظور فعال نمودن و ارسال لیست کتباً به شعبه مربوطه تحویل گردد.

۷پس از خاتمه قرارداد در مهلت قانونی مقرر نسبت به دریافت خلاصه عملکرد از کارفرما اقدام شود.

 

۸نشانی ذکر شده پیمانکار در قرارداد و اعلام آخرین تغییرات روزنامه رسمی از نظر ابلاغ مرسوله های تأمین اجتماعی از نکات بسیار مهمی است که لازم است به دقت رعایت شود.

۹در صورت تغییر نشانی قانونی مراتب کتباً با تصویر روزنامه رسمی به شعبه تأمین اجتماعی از طریق پست سفارشی و یا دستی به شعبه و ثبت در دبیرخانه شود.

۱۰در صورت بروز حادثه حداکثر ظرف ۳ روز اداری  فرم برگ حادثه تنظیم و مراتب به اداره کار و تأمین اجتماعی اعلام گردد.

۱۱از ثبت و پرداخت حق بیمه کارکنان پیمانکار دست دوم در لیست های ارسالی پیمانکار اصلی جداً خودداری شود.

۱۲در صورتیکه ظرف یکسال از خاتمه قرارداد اقدامی از طرف پیمانکار برای دریافت مفاصا حساب صورت نگیرد صندوق تأمین اجتماعی به استناد تبصره الحاقی به ماده ۳۸ قانون رأساً و براساس اطلاعات قرارداد حق بیمه محاسبه و مطالبه خواهد نمود.

۱۳مهلت اعتراض به صورت حساب برآوردی صندوق تأمین اجتماعی به استناد ماده ۴۲ قانون حداکثر ۳۰ روز از تاریخ ابلاغ اعلام بدهی می باشد لذا در مهلت مقرر به اعلام بدهی کتباً در دو نسخه اعتراض و در دبیرخانه شعبه ثبت گردد.

بخشنامه ۷۷۴۱۹ مورخ ۱۴۰۰/۳/۱۷

ابلاغ قانون اصلاح قانون صدور چک

بخشنامه بانک مرکزی راجع به قانون اصلاح قانون صدور چک ابلاغ شد.

بخشنامه بانک مرکزی راجع به قانون اصلاح قانون صدور چک طی نامه شماره ۰۰/۷۷۴۱۹ مورخ ۱۴۰۰/۰۳/۱۷ توسط مدیریت کل مقررات، مجوزهای بانکی و مبارزه با پولشویی اداره مطالعات و مقررات بانکی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران ابلاغ شد.

جهت دریافت متن کامل بخشنامه اینجا کلیک کنید.

راهنمای کاربری ثبت درخواست بخشودگی جرائم کارفرمایان

راهنمای کاربری ثبت درخواست بخشودگی جرائم کارفرمایان

باتوجه به ابلاغ  بخشنامه ۱۰۰۰/۱۴۰۰/۱۹۰ مورخ۱۴۰۰/۱/۱۶(بخشودگی جرایم کارفرمایان واحدهای تولیدی،خدماتی و اصناف درسال ۱۴۰۰،  راهنمای کاربری ثبت درخواست بخشودگی جرائم کارفرمایان در سامانه ES بدین شرح می باشد:

الف- ثبت درخواست

۱- با ورود کارفرما به سامانه خدمات غیرحضوری سازمان از طریق منوی خدمات کارفرمایان ، “درخواست استفاده از بخشودگی جرائم” امکان ثبت درخواست بخشودگی جرائم میسر گردد.

جهت مشاهده متن کامل راهنما اینجا کلیک کنید.

شرایط پرداخت مالیات مقطوع دریافت کنندگان سکه در سال 1399

شرایط پرداخت مالیات مقطوع دریافت کنندگان سکه در سال 1399

به گزارش رسانه مالیاتی ایران، محمد مسیحی با اشاره به دستورالعمل ابلاغی تبصره ماده (۱۰۰) قانون مالیات‏های مستقیم اظهار داشت: تمامی اشخاص حقیقی خریدار سکه از بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران که در سال ۱۳۹۹ نسبت به دریافت حداکثر ( 155) قطعه سکه اقدام نموده اند، تا پایان خردادماه مهلت دارند از تسهیلات مالیات مقطوع برخوردار شوند.

وی در ادامه با بیان اینکه این گروه از خریداران سکه از نگهداری اسناد و مدارک موضوع قانون مزبور و تسلیم اظهارنامه مالیاتی معاف می باشند، تصریح کرد: با استناد به قسمت اخیر تبصره ماده (۱۰۰) قانون مالیات‏های مستقیم اصلاحی مصوب 1394، مالیات اشخاص موضوع این گروه از مودیان که اظهارنامه مالیاتی خود را در موعد مقررتسلیم نمایند، بر اساس رسیدگی به اسناد و مدارک ارائه شده تعیین خواهد شد.

مسیحی افزود: براساس دستورالعمل های ابلاغی، خریداران سکه مکلفند با مراجعه به سامانه عملیات الکترونیک مودیان مالیاتی سازمان امور مالیاتی کشور به نشانی  my.tax.gov.ir  نسبت به پرداخت مالیات متعلق به شرح بند (۲) این دستورالعمل اقدام نمایند تا مشمول جریمه دیرکرد موضوع ماده (۱۹۰) قانون مالیات‏های مستقیم اصلاحی مصوب 1394 نشوند.

معاون درآمدهای مالیاتی سازمان امور مالیاتی کشور به میزان مالیات مقطوع قابل پرداخت اشخاص حقیقی دریافت کننده سکه بر اساس تعداد سکه تحویلی طی سال۱۳۹۹ نیز اشاره کرد و گفت: تا ۵ قطعه سکه مشمول مالیات نمی باشد، نسبت به مازاد ۵ سکه تا میزان ۱۵ سکه به ازای هر قطعه سکه ۹.۶۰۰.۰۰۰ ریال مالیات مقطوع، نسبت به مازاد ۱۵ سکه تا میزان ۲۵ سکه به ازای هر قطعه سکه ۱۲.۸۰۰.۰۰۰ ریال مالیات مقطوع و نهایتا نسبت به مازاد ۲۵ سکه تا میزان 155 سکه به ازای هر قطعه سکه ۱۶.۰۰۰.۰۰۰ ریال مالیات مقطوع تعلق می گیرد.

وی افزود: در خصوص مودیانی که امکان پرداخت مالیات مقطوع را به صورت کامل تا پایان خردادماه سال ۱۴۰۰ ندارند، مالیات مقطوع تعیین شده حداکثر تا چهارماه به صورت مساوی تقسیط می شود.

مسیحی خاطرنشان کرد: اشخاصی که در سال ۱۳۹۹ نسبت به دریافت بیش از (155) قطعه سکه از بانک مرکزی اقدام و همچنین مشاغلی که حسب سوابق پرونده با مجوز صادره از سوی مراجع ذی ربط به شغل خرید و فروش سکه اشتغال دارند، مشمول این دستورالعمل نبوده و مکلف به تسلیم اظهارنامه مالیاتی و پرداخت مالیات متعلق در موعد مقرر (پایان خردادماه ۱۴۰۰) می باشند.

وی تاکید کرد: از آنجا که مطابق حکم تبصره ماده (۱۰۰) قانون مذکور، مالیات مقطوع تعیین شده مطابق بند (۲) دستورالعمل مذکور، در صورت عدم تسلیم اظهارنامه مالیاتی در موعد مقرر قطعی و وفق مقررات قابل وصول می باشد، لذا اوراق قطعی تمامی مشمولین موضوع بند (۱) این دستورالعمل، یک ماه پس از سررسید پرداخت مالیات صادر و به مؤدیان ذی ربط ابلاغ خواهد شد.

معاون درآمدهای مالیاتی سازمان امور مالیاتی کشور افزود: آن دسته از مشمولین این دستورالعمل که به مالیات قطعی شده اعتراض داشته باشند، اعتراض آنها برابر مقررات در هیأت حل اختلاف مالیاتی موضوع تبصره (۱) ماده(۲۱۶) قانون مالیات‏های مستقیم اصلاحی مصوب 1394  قابل رسیدگی خواهد بود.

مسیحی در پایان با تاکید بر اینکه آخرین مهلت پرداخت مالیات مقطوع عملکرد سال 1399 دریافت کنندگان سکه از بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، روز دوشنبه 31 خردادماه سال جاری می باشد، گفت: در صورت عدم پرداخت مالیات و یا حسب مورد عدم تسلیم اظهارنامه مالیاتی در مهلت مقرر، مشمول جرایم خواهند شد.

کدام یک از مودیان گروه دوم و سوم، “نمیتوانند” و یا “نباید” از تسهیلات تبصره ماده ۱۰۰ استفاده کنند؟

کدام یک از مودیان گروه دوم و سوم، “نمیتوانند” و یا “نباید” از تسهیلات تبصره ماده ۱۰۰ استفاده کنند؟

باعنایت به ابلاغ بخشنامه ۲۰۰/۱۴۰۰/۵۱۱ موضوع تعیین مالیات مقطوع عملکرد سال ۱۳۹۹برخی از صاحبان مشاغل در اجرای تبصره ماده ۱۰۰ قانون مالیات های مستقیم) ، مودیانی که “نمیتوانند” و یا “نباید” از تسهیلات تبصره ماده ۱۰۰ استفاده کنند بدین شرح می باشد.

۱مودیانی که سال ۹۹اولین سال فعالیت آنها بوده، “نمیتوانند

۲مودیانی که کل سال ۹۹عدم فعالیت داشته اند و از صنف مربوطه نامه عدم فعالیت خود را به دارایی ارائه داده اند، “نباید

۳مودیانی که اظهارنامه ۹۸ را بدون تبصره ارسال کرده باشند و هنوز اظهارنامه آنها قطعی نشده باشد، “نمیتوانند

۴مودیانی که دارای فعالیت با درآمد معاف هستند”نباید”  مانند: مشاغل آموزشی- کشاورزی- انتشاراتی- دفاتر زیارتی و سیاحتی- فرش دستباف)

۵مودیانی که سال قبل غفلت کرده اند و از تبصره ماده صد استفاده نکرده اند”نباید

۶مودیانی که شریک دارند و در سال ۹۹ ترکیب شرکا بهم خورده باشد “نمیتوانند

۷صاحبان مشاغلی که سال ۹۹ نسبت به سال ۹۸ تغییر آدرس محل فعالیت داشته اند و پیش ثبت نام جدید انجام داده اند، “نمی توانند

۸صاحبان مشاغلی که برای عملکرد سال۹۹خود متقاضی اعمال مقررات قانونی از جمله مفاد مواد۱۳۷و۱۶۵و۱۷۲ قانون مالیاتهای مستقیم می باشند، “نباید

۹صاحبان مشاغل گروه اول “نمی توانند